Sitemap
Wat voor u?

NOcreations, voordelig of goedkoop?

U las waarschijnlijk al dat NOcreations zich richt op ondernemingen met een beperkt budget en voordelige tarieven rekent. Maar mogelijk stelt u zich nog één of meer van onderstaande vragen. Daarom bij deze alvast een antwoord:

V: Is NOcreations de goedkoopste?
A: Vast niet. Veel mensen hebben wel ergens een familielid of kennis die in zijn vrije tijd als hobby en dus gratis en voor niks of voor een symbolisch bedrag een logo of website ontwerpt. NOcreations is ook zo begonnen. Inmiddels is het echter geen hobby meer en is er jarenlange professionele kennis opgedaan. Daar hangt een prijskaartje aan. NOcreations geeft geen garantie dat hier het laagste bedrag op staat. Maar dat het inderdaad laag is, zal u ondervinden als u verder zoekt tussen de andere aanbieders.

V: Waar vind ik de prijzen op de website?
A: Helaas voor u staan die niet volledig op de website vermeld, om de eenvoudige reden dat NOcreations niet in een prijzenoorlog terecht wil komen. Daarnaast hangt de prijs grotendeels af van uw wensen. Het is dus ook bijna onmogelijk om vaste prijzen te noemen. Om u toch een indruk te geven: een eenvoudige statische website met maximaal 5 pagina's zou u rond de €300,- kunnen kosten. Een eerste logo-ontwerp kan onder bepaalde voorwaarden geleverd worden voor €150,-. Deze bedragen zijn slechts indicaties: afhankelijk van de situatie en uw wensen, kunnen ze lager of hoger uitvallen. Kijkt u voor de prijs van een voordelig combinatiepakket even bij de startpakketten.

V: Hoe kan het eigenlijk dat NOcreations zo voordelig is?
A: NOcreations is een eenmanszaak. Er is dus geen gedoe met personeel dat betaald moet worden, ingewikkelde administratie etc. Dat spaart geld uit.

Portfolio

Startpakketten

Ik wil... En nu?
Contact